Aranev - (Venera)

Drniš

Drniš

Drniš IZHR PROJEKT 4.0 - RADI ONO ŠTO VOLIŠ
Drniš IZHR PROJEKT 4.0 - UPOZNAJMO HRVATSKU
Drniš HOSTING AKCIJA: Popust na hosting od 50%!
Novo: 12.02.2018  u  12:27

Drniš › Tvrtke › Ostalo › Agencije › Aranev - (Venera)

 
 
Aranev - (Venera) - grad-drnis.net
Aranev
(Venera)
Na Zlatnoj listi nalaze se istaknuti pojedinci, poslovni subjekti, ali i gradovi.
Detaljna karta / 10000 ZAGREB
 
Poveznice / Podkategorije

Aranev - (Venera)

Ulica:Donje Svetice 40
Pošta, mjesto:      10000 ZAGREB
Telefon:+385 01 23 83 733
Telefaks:+385 01 23 83 734
E-mail:info@zlatna-lista.hr
Internet:www.zlatna-lista.hr

Aranev

Arenev (Venera) zagonetni je slikar rođen na području bivše Jugoslavije. Nakon što su mu u ratu poginuli najbolji prijatelji od kojih se spominju Marijan Dukić, Jure Capan, Pero (Milorad) Perčević, Stjepan (Štef) Major, luta svijetom i slika. Kada je saznao da je kopija jedne njegove slike prodana za više od tristo tisuća dolara pada u duboku emocionalnu krizu no brzo se oporavlja i angažira jednu  tvrtku  da za njega i ostale slikare naprave slikarska platna koja se ne mogu kopirati. Platna se proizvode pod brandom W e r t o r. Posebna su po tomu što su dvoslojna samonosiva. Svako platno ima serijski broj, elektronsku zaštitu, skrivene tehnike zaštite i pločicu od titanija sa vidljivim i oku nevidljivim serijskim brojem.

Po drugoj priči ne zna se točno dali je rođen ili se slučajno našao na području bivše Jugoslavije za vrijeme rata no našao se zarobljen i teško ozlijeđen i iz jednog bombardiranog mjesta. Jedino čega se je sjećao je zid od cigle u podrumu u kojem je boravio nekoliko mjeseci u zarobljeništvu.
Pobjegao je iz podruma i u mraku ušao u unproforov avion kojim je stigao do Amerike. Slikao je portrete žena i kućnih ljubimaca za bogataše. Slabo je zarađivao dok nije počeo slikati žene puno ljepše nego su u stvari bile. Tako je dobivao nagrade i od naručitelja i od njihovih supruga. Od tada se i potpisuje obrnuto – Arenev jer spoznaje da nitko ne želi vidjeti stvari onakove kakove jesu nego onako kako im odgovara. Tako je slikao sve dok jedan milijarder nije uvidio da nikako nije mogao nacrtati njegovu ženu tako vjerno a da ju nije vidio potpuno golu. Tjelohranitelji su ga pošteno istukli pa od tada više ne slika žene.

Po trećoj priči  studirao je slikarstvo u Londonu i bio jedan od najtalentiranijih slikara na koledžu. Zavidni kolege pokazale su profesoru sliku na kojoj je vjerno naslikao golu ženu sa raširenim nogama kako sjedi na fotelji i puši cigaretu. Naziv slike je bio „ poslije užitka užitak „. Neke detalje na tijelu mogao je naslikati netko tko je to više puta detaljno promatrao što je profesoru bilo drago no nije mu ni malo bilo drago što je na slici bila njegova žena poslije užitka sa studentom kojeg su prozvali Venera.
Po četvrtoj priči Venera je prelijepa slikarica koja je stekla dojam da njezine slike kupuju zbog njezine ljepote, a ne zbog njezinog slikarskog talenta pa se potpisuje obrnuto. Ovo je jedna od dosta realnih teorija o tome tko je doista ona ili on.

Iz bogatog umjetničkog opusa  može se nabrojiti nekoliko najpoznatijih serija koje su povezane sa vremenskim razdobljima u kojim su nastajale; abeceda, brojevi, godine, crvene crte, smotane crte, pletena mreža, brvnare, nogomet, košulje, gradovi u obojanim noćima, gradovi od slova,  cvjetovi u epizodama, grafikoni uspjeha, deset zlatnih prstiju, rešetke, koliko je sati, obojani krugovi, omeđena polja, samo (samo jedna crvena crta, samo jedna ribica, samo jedan krug), vesele siluete, logotipi, veseli oblaci, trokuti, četverokuti, staze, petlje, vesele kiše, obojane kiše, gradovi od slova, Zid od cigle…

 
pretraži portal...
Kontaktirajte uredništvo portala grada Drniš

 

 

 

EKONOMAT DOMENA je novi partner u projektu HOK Zajednička nabava Kabeli kakve još niste vidjeli NAJVEĆA FERRATUMOVA MEĐUNARODNA BOŽIĆNA ANKETA Astro Tarot – Vaš prozor u budućnost! Tarot online Čišćenje Bjelovar Kako hitno platiti i zatvoriti ovrhu? Hidraulična crijeva CHARVAT Nominiraj prijateljicu ili prijatelja u kategoriji “ljepota“ i obuci majicu “naj-naj“ Brzi zajmovi - sigurno i brzo do novca
 
Drniš Beba
Sveta tri kraljaNova godinaSveti StjepanBožićDan svih svetihDan neovisnostiŠpacirfestLiburnia Jazz FestivalTerraneoDan domovinske zahvalnosti
 
grad-drnis.net preporuča
Jumbo plakati
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - grad-drnis.net
 
 
Koje predmete bi trebalo uvesti u osnovne škole?
  •   Domaćinstvo
  •   Etiku
  •   Informatiku od 1. razreda
  •   Seksualni odgoj
 
 
IZHR 4.0

IZHR 4.0

 
 

Drniš › Tvrtke › Ostalo › Agencije › Aranev - (Venera)

 

 

 

 

 
 
Drniš RSS - Powered by: WMD - Web Hosting Drniš - CMS Drniš - Izrada web stranica Drniš - SEO Drniš - Web trgovina Drniš - Tvrtke Drniš